Velkommen til Cooltherm ApS

Bent Lund - CoolthermCooltherm beskæftiger sig med tekniske løsninger indenfor Vvs, Køling, Ventilation og efterfølgende teknisk service og vedligeholdelse, Facility Service.

Vi arbejder i det daglige ud fra et fælles sæt af værdier:

Ansvarlighed
Engagement
Professionalisme
Troværdighed

  • Hos Cooltherm betyder ansvarlighed og engagement tillid til den enkelte, personligt ansvar og engagement, i såvel organisationen som i vores kunders behov.
  • Hos Cooltherm betyder professionalisme og troværdighed, at vi stræber efter at vores løsninger er i faglig topklasse og vi holder hvad vi lover.

Øverst står målsætningen om at være en anerkendt løsningsorienteret leverandør med fokus på kvalitet – til tiden.

Målsætningen når vi kun gennem kompetente og engagerede medarbejdere. Derfor betragter vi varig uddannelse, et velfungerende arbejdsmiljø og fokus på den enkeltes faglige styrker som vigtige ledelsesværktøjer.

Har I og vi værdierne til fælles? I givet fald vil jeg gerne med vores website inspirere til et perspektivrigt samarbejde. De er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Vi udfører gerne Deres næste Vvs-, køle-, ventilations- eller service og vedligeholdelsesopgave, herunder gas-, olie- eller fjernvarmeservice!

Med venlig hilsen

Bent Lund
Vvs-tekniker/ installatør

Cooltherm ApS